17-04-11

De natuur in!

Vandaag is het er eindelijk weer van gekomen, een wandeling! Ik had vorige week, toen we ook gaan wandelen waren gezien dat erin het bos hier vlakbij boshyacinten stonden en die wou ik wel eens op de foto zetten. Het was een leuke wandeling. Hieronder een paar foto's.

Voor ik het vergeet, het is de verjaardag van mijn lieve echtgenoot vandaag. Van harte gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren lieve schat. Bisou

001.JPG

 

007.JPG

009.JPG

012.JPG

014.JPG

Ik heb er nog heel wat meer, maar die zijn voor morgen. prettige maandag en veel goeie moed voor iedereen die morgen moet gaan werken!  

 

 

19:41 Gepost door kazzie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dat moet wel, dat je nog meer foto's hebt, want hierbij zie ik nog geen boshyacintjes! :-P Elk jaar wil ik daarvoor naar het Hallerbos, daar schijnt het heel mooi te zijn, maar het komt er nooit van!
Maar deze foto's zijn ook al heel mooi hoor!
En natuurlijk ook mijn allerhartelijkste felicitaties voor je man! mét drie Hollandse zoenen erbij! XXX :-)))
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 17-04-11

Reageren op dit commentaar

felicitaties voor je jarige man !

ik was gisteren in Groot-Bijgaarden waar het kasteelpark toegankelijk was..

heel wat mooie orchideeën gezien...

groeten !

Gepost door: willy | 18-04-11

Reageren op dit commentaar

Hallo katja, mooi die natuurbloemekes, morgen kom ik terug kijken naar de andere hoor....Wel mizzd geeft drie hollandse zoenen, en ik geef er drie westvlaamse bij haha dan nog die van jou, en je ventje z'n dag kan nie meer stuk hé....Ik wens jullie een heel fijne gezellige avond toe....geniet er samen van...Lieve grtjs.van anny....

Gepost door: anny | 18-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.