30-03-11

Thailand

Wat een hondeweer vandaag! Dat heerlijke zonnetje was vandaag ver te zoeken! Gelukkig voorspellen ze voor dit weekend veel beter weer. De verkoudheid gaat nog niet beter, mijn neus zit potdicht, voel me net een vis op het droge. Maar koorts en zo is er niet bij, dus ik vermoed dat het over een paar dagen wel beter zal gaan.

Over de orchideeën valt momenteel niet zo veel te vertellen, maar er zijn wel een paar knoppen die binnenkort zullen opengaan, dus dat belooft!

Vandaag foto's van een reis die we 2 jaar geleden maakten, naar Thailand. De mooiste reis die ik tot nu toe gemaakt heb. Zo'n vriendelijke mensen, prachtige natuur en al die tempels, fantastisch. Hieronder een paar impressies.

146.JPG 683.JPG

 

1115.JPG 1118.JPG

1120.JPG 1128.JPG

 

083.JPG

254.JPG

zo, dat is het voor vandaag. Morgen nog meer foto's uit Thailand. Die brengen zalige herinneringen met zich mee Sourire

Morgen de laatste werkdag van de week. Tot morgen! 

20:21 Gepost door kazzie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Toch maar uitkijken hoor...ik had ook geen koorts, maar die verkoudheid bleef hardnekkig aanhouden en je wordt daar zo slap van hè!
Je tips zijn wel goed..ik ken allebei die planten ( paascactussen heb ik er diverse staan en hoya heb ik ook wel gehad, maar die bleken nogal gevoelig voor dopluis!) en die hebben wel graag warmte, maar ook zo af en toe graag een beetje water en ik kan daar zo hoog op die planken niet zo goed bij! :-) Ik hou het daar bij de enkele zijden planten die er staan hoor...een varen en die chlorophytum bv...die lijkt erg echt hoor...laatst viel er zelfs een stekje zomaar af hahahahahahaa net echt!
Heb verder heel veel echte kamerplanten hoor..heb er ooit weleens een blogpostje over gemaakt zelfs!:-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.